Boetiek bericht

Cadeautje van Weleda

Bij aankoop van € 9,95 aan Weleda-producten ontvang je van 5 t/m 25 oktober 2020 een gratis bio sojawas kaars en een cadeautasje. Zo kan er thuis een 100% natuurlijk en ontspannen Wellness-moment gecreëerd worden.

HEB JIJ AL EEN AROMA DIFFUSER IN HUIS?

Dat de herfst zijn intrede heeft gedaan, is inmiddels wel duidelijk. Minder mooi weer buiten betekent meestal dat we meer thuis zijn. Met een aroma diffuser zorg je voor een heerlijke geurtje in huis. Het is niet alleen een genot voor uw neus; hij is ook nog eens oogstrelend.

En weet je dat het ook goed is voor je gezondheid? Een aroma diffuser is namelijk ook een luchtbevochtiger. Daarmee voorkom je bijvoorbeeld droge lippen en droge handen.
De diffusers variëren in prijs van € 39,95 tot € 89,95. De etherische oliën die je in de diffuser gebruikt, zijn ook bij ons verkrijgbaar. Deze hebben allemaal een andere geur en functie; zoals voor een goede nachtrust.

In the BeautySpot-light:
Massages; een weldaad voor lichaam en geest.

Gun jezelf me-time!

We leven in een hectische maatschappij. Door de onzekerheid die er door Corona nog bij komt, ervaren veel mensen meer stress dan normaal. Het is daarom heel belangrijk tijd voor jezelf te nemen.

Gun jezelf (of iemand anders) daarom een klassieke lichaamsmassage. Daarbij worden je spieren weer soepel en worden afvalstoffen afgevoerd. Wil je meer weten, klik dan hier. Ben je nieuwsgierig naar wat een hotstone massage voor je kan betekenen? Klik dan hier.

Anja’s blog

Dag blote benen en armen, tot volgend jaar.

Heerlijke zomer was het hè, korte broeken en rokjes en topjes dragen. Heb jij ook zorgeloos kunnen zwemmen of moest je eerst oksels, bikinilijn en benen scheren?
Deze verhalen hoor ik zo vaak in de salon en dan ben ik zo dankbaar dat ik al jaren geleden mijn haargroei heb laten behandelen met Intens Pulsed Light.
Lees verder

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2020 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl


Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van BeautySpot.

Inschrijven voor nieuwsbrief