Heerlijk was die zomer hè?!

…korte broeken en rokjes en topjes dragen. Heb jij ook zorgeloos kunnen zwemmen of moest je eerst oksels, bikinilijn en benen scheren? Deze verhalen hoor ik zo vaak in de salon en dan ben ik zo dankbaar dat ik al jaren geleden mijn haargroei heb laten behandelen met Intens Pulsed Light. Het is heerlijk dat ik nog maar eens in de 3 maanden een scheermesje hoeft te gebruiken voor een paar haren die hier en daar verdwaald zitten. Ook heb ik geen donkere stoppels meer die ik in de huid zie zitten. Ik kan het iedereen met een lichte huid en donkere haren aanraden.

Hoe werkt die IPL methode dan?

Door licht de huid in te sturen, wordt er energie opgenomen door elk stoppeltje in de huid. Die energie wordt omgezet in hitte, die wordt afgegeven aan het haarzakje wat daardoor vernietigd wordt. Omdat de lichtenergie wordt opgenomen door alles wat kleur heeft, kan deze methode niet worden gebruikt bij een donkere huid en bij blonde/grijze haren. Er zijn ongeveer 6 tot 10 behandelingen nodig om van je overtollige haargroei verlost te worden. Deze behandelingen doen we om de 6 weken. Je mag tussen de behandelingen door gewoon blijven scheren. Je merkt wel dat je dat steeds minder vaak hoeft te doen, omdat de haargroei vertraagt.

Als je nu start met een kuur dan ben je in de zomer van 2021 (bijna) klaar en heb je geen last meer van overtollige haargroei. Stel je voor hoe zorgeloos je dan van de zomeractiviteiten kunt genieten.

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.