Bredase kunst aan de muur

‘Thuis in Breda’ heeft voor mij een dubbele betekenis. De salon BeautySpot is verhuisd naar mijn ’thuis’. Daarnaast  ben ik echt een Bredase en voel ik me thuis in Breda! Toen bedacht ik me dat ik met deze uitgangspunten iets leuks wil doen, en kunst had mijn voorkeur. Met de vraag: ‘Hoe kan ik dit combineren met kunst gemaakt van Breda door kunstschilders uit Breda?’ was het antwoord snel gevonden.

William van der Zanden

En zo kwam het dat kunstschilder William van der Zanden uit Breda, drie van zijn prachtige werken van Breda ter expositie in mijn salon heeft hangen. Mocht u nu nieuwsgierig geworden zijn naar zijn prachtige schilderijen dan kunt op zijn website ‘William’s Art in beeld’ vinden en neem van mij aan dat het zeer de moeite waard van het bekijken is!

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.