Hotstone massage

Hotstone massage

Verwennerij voor lichaam en geest

Een hotstone behandeling is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte aan is. Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen.

Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring. Na legging van de hotstones wordt het lichaam verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.

Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage effectiever maakt. Een Hotstone massage draagt bij aan:

  • Een positief zelfherstel van het lichaam

  • Helpt afvalstoffen afvoeren

  • Ontgift het lichaam

  • Stimuleert de organen

  • Kan het lichaam meer in balans brengen

Volledige massage Hotstone
(60 minuten)

€58,25

Bestaat uit een hotstone massage van het volledige lichaam

Deelmassage Hotstone
(30 minuten)

€34,95

Bestaat uit een hotstone massage van rug, schouders, nek én achterkant benen
0%
PURE ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.