Boetiek bericht

De herfstcollectie is binnen!

De collectie in onze boetiek is aangevuld met sjaals en sieraden uit de nieuwe herfstcollectie en uitgebreid met nieuwe items. Zo hebben we nu ook leuke trendy tasjes en de allerzachtste handschoenen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende egale kleuren en passen daarom altijd bij de nieuwe kleurrijke sjaals! Deze modieuze sjaals zijn gebaseerd op de Frieda Kahlo trend. Zijn ze niet oogverblindend mooi? Ook de kunst-sjaals -de meesterwerken voor om je hals- hebben we ook weer volop.

In the BeautySpot-light:
pré winter welness

Door goed te ontspannen, word je een ander mens.

Nu het einde van het jaar nadert, is iedereen weer ongelofelijk druk. Weet je, dat je veel meer aankan, wanneer je voor jezelf “me-time” inplant? Thuis valt dat niet altijd mee, want voordat je het weet, ben je weer aan het opruimen of toch nog een uurtje aan het werk.

Wanneer je een afspraak maakt voor een massage, hou je hier in je drukke planning rekening mee en pak je je relax-moment wel. En wat is er nou fijner dan écht niks doen en dat wij ervoor zorgen dat je volledig ontspant?

Wij masseren je met de oliën van Weleda. Bij aankoop van € 9,95 aan Weleda-producten ontvang je t/m 25 oktober 2020 een gratis bio sojawas kaars en een cadeautasje. Zo kan je ook thuis een 100% natuurlijk en ontspannen Wellness-moment creëren.
Wil je graag meer weten over onze massages? Klik dan hier voor de hotstone-massage en hier voor de klassieke massage.

Anja’s blog

Detoxen van je huid

De overgang naar de herfst is mild verlopen maar nu is het toch echt zover.
Wij zien in de salon dat de huidjes weer wat bleker worden en dat er meer onzuiverheden op de huid voorkomen. Dat is heel normaal in deze tijd van het jaar. In de zomer hebben we het heel warm gehad, de zweet en talgproductie was enorm en we hebben flink gesmeerd met zonnebrandproducten.
Lees verder

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2020 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl


Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van BeautySpot.

Inschrijven voor nieuwsbrief