Detoxen van je huid

De overgang naar de herfst is mild verlopen maar nu is het toch echt zover.
Wij zien in de salon dat de huidjes weer wat bleker worden en dat er meer onzuiverheden op de huid voorkomen. Dat is heel normaal in deze tijd van het jaar. In de zomer hebben we het heel warm gehad, de zweet en talgproductie was enorm en we hebben flink gesmeerd met zonnebrandproducten.

Je huid is verdikt door de zon en krijgt daarmee meer onzuiverheden. Nu het kouder wordt, zie je dat de huid daardoor veel verstopte poriën heeft met puistjes en milia (gerstekorrels) tot gevolg. Zie jij het verschil ook? Dan is dit een goed moment om de huid te detoxen.

Décaar kruidenpeeling

Wij gebruiken daar bijvoorbeeld de Décaar kruidenpeeling voor. Met deze peeling prikkelen we de huid zodanig, dat er celvernieuwing plaatsvindt. Ken je die behandeling al en vind je die te pittig? Dan kan het ook milder met de Medex Detoxbehandeling. We ontvangen je graag in onze Corona-proof behandelcabine, waar we de stoel na iedere behandeling desinfecteren en de lucht met aromatherapie behandelen om de aerosolen te neutraliseren. We gaan je dan heerlijk behandelen met peelings en masseren met serums om je huid te detoxen op celniveau. Zoals je van ons gewend bent hoor je de heerlijke achtergrondmuziek, waardoor je even kunt wegdoezelen van je drukke bestaan om daarna wakker te worden met een heerlijk zachte en schone huid. Het wellness moment van het seizoen. Ik zeg gun het jezelf! (Of een ander middels een cadeaubon!) Volgende keer vertel ik je graag over de innovatieve LED-licht behandeling.

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.