Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Blend methode

Door middel van de blend methode wordt het haarzakje verhit waardoor deze kapot gaat. Een dun steriel wegwerp-naaldje wordt langs de haar in de huid geschoven, waarna een stroompje het haarzakje vernietigt door warmte. Bij deze methode wordt het hele gebied haar voor haar behandeld.
Deze methode is daarom niet geschikt voor grote gebieden op het lichaam, daarvoor gebruiken we de IPL techniek. Totdat het totale gebied is onthaard, zult u regelmatig een behandeling moeten ondergaan. Te beginnen met 1 of 2 keer per week. De behandelfrequentie neemt af gedurende de kuur. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms wel 1 à 2 jaar.

U dient er rekening mee te houden, dat de kans op overtollige haargroei blijft bestaan, wanneer de oorzaak gelegen is in de verstoring van het hormonale evenwicht. Dit betekent dat de aanwezige donsharen vrij langzaam dikker en donkerder worden. Deze donsharen kunt u met een korte behandeling enkele malen per jaar laten verwijderen. Deze elektrische ontharingsmethode is een uitkomst bij blonde of grijze haren, want deze kunnen niet onthaard worden met de IPL techniek. Wanneer de behandeling in het gezicht plaatsvindt, is vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.

Elektrisch ontharen  € 1,75 per minuut
Steriele naald € 2,95 per keer
0%
PURE ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.