Boetiek bericht

Sinterklaascadeaus voor iedere portemonnee

Onze boetiek is kort geleden weer helemaal aangevuld met de leukste cadeautjes. Loop eens bij ons binnen en kijk gerust op je gemak rond. Voorkom hiermee de stress dat je online bestelde cadeaus niet op tijd binnen zijn.

We hebben prachtige aroma-diffusers met heerlijke geuren, letter-kaarsen of kaarsen in potjes met mooie teksten. Oogstrelende sjaals en warme, zachte handschoenen, tasjes die heuse eye catchers zijn en schitterende sieraden. En parfum die steeds nagevuld kan worden bij ons…

WIN-ACTIE! Wanneer je bij ons iets in de boetiek koopt of een behandeling bij ons afrekent, ontvang je een lootje waarmee je automatisch meedingt om een heerlijke, ontspannende rugmassage te winnen! De winnaar maken we in januari bekend.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment. Klik hier voor onze openingstijden.

In the BeautySpot-light:
Cadeaubonnen

Geef een cadeaubon voor een behandeling!

Gun jij iemand een heerlijke massage of gezichtsbehandeling?

Of denk je er meer aan om een manicure of pedicure cadeau te geven? Het kan allemaal! Wij maken een cadeaubon op maat en pakken deze prachtig voor je in. Een genot om te geven én om te krijgen!

Anja’s blog

Cadeautjes geven is zó leuk!

Met iemand een cadeau geven wil je symbolisch geluk of sterkte of medeleven schenken. Deze gewoonte komt al uit de oudheid en is altijd verbonden geweest met de mens.

Helaas is door de welvaart het cadeautjes geven een soort “ratrace” geworden van te veel en competitie, dus status.

Lees verder

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2020 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl