Cadeautjes geven is zó leuk!

Met iemand een cadeau geven wil je symbolisch geluk of sterkte of medeleven schenken. Deze gewoonte komt al uit de oudheid en is altijd verbonden geweest met de mens.

Helaas is door de welvaart het cadeautjes geven een soort “ratrace” geworden van te veel en competitie, dus status.

De cadeauboetiek van BeautySpot is ontstaan uit mijn persoonlijke hang naar zorgen voor een ander. Overal waar ik kwam, vond ik pareltjes waarvan ik dacht dat mijn klanten blij van zouden worden voor zichzelf of misschien juist voor een ander.

Kleine cadeautjes met grote boodschap

In mijn vriendenkring was het sport om zo origineel mogelijk uit te pakken. Zo stonden -zo’n 20 jaar geleden- een paar vrienden in de regen mijn man een zelf verzonnen liedje toe te zingen op zijn verjaardag. Dit heeft zo’n indruk gemaakt dat ik er nu nog over vertel. Zo volgden er nog vele grappige en waardevolle cadeau’s over en weer.

Vanuit die filosofie staat onze boetiek vol met “kleine cadeautjes met een grote boodschap”. In deze nieuwsbrief hebben we aantal voorbeelden voor je en we hebben een verlanglijstje voor je ontworpen waarmee je een inspiratieloze Sint of Kerstman kunt tippen. Je kan hem hier downloaden.

Omdat wij zelf de decembermaand ook zo’n leuke tijd vinden, hebben we voor onze klanten een “zet je schoen actie” op Facebook. Heb je geen Facebook stuur ons dan een foto van je schoen via de mail en laat je verrassen. Ik wens iedereen een verrassende maand en veel gezondheid toe.

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.