Beperkte prijswijziging

Tarieven per 2022

Niemand wil horen dat prijzen omhoog gaan. In 2022 blijven onze prijzen onveranderd ten opzichte van 2021 met uitzondering van de pedicurebehandeling; deze wordt € 5,00 duurder. Dit heeft te maken met de hogere prijzen van onze grondstoffen en de extra noodzakelijke disposal-materialen die wij verplicht zijn te gebruiken vanwege Covid-19.

We compenseren deze prijsverhoging met een mooie spaaractie vanwege ons jubileumjaar. Je leest er hieronder meer over bij “In the BeautySpot-light”.

In the BeautySpot-light:
Gratis pedicure, want we bestaan 15 jaar!

Spaar voor een gratis behandeling

Vanwege het 15-jarig jubileum van BeautySpot kun je nu sparen voor een gratis pedicurebehandeling.
Per keer dat je een pedicure laat doen, spaar je automatisch mee. En na negen keer is de tiende pedicurebehandeling helemaal gratis! Deze spaaractie loopt in heel 2022.

Houd deze nieuwsbrief in de gaten, want er volgen dit jubileum jaar nog meer leuke acties!

Anja’s blog

BeautySpot bestaat 15 jaar!

Wanneer je, net als ik, al 40 jaar werkzaam bent in de Haagse Beemden heb je heel wat om over te vertellen. Omdat ik ontzettend trots ben op het 15-jarig bestaan van BeautySpot op de Donk, blik ik graag met je terug op al die jaren. Hoe het allemaal begon, hoe ik de lockdowns als ondernemer beleef en overleef en wat mijn toekomstplannen zijn.
Lees verder

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2022 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl