BeautySpot bestaat 15 jaar!

Het begon allemaal toen ik 16 jaar was en een tweejarige opleiding tot schoonheidsspecialiste volgde. Ik had geluk en mocht stagelopen bij een salon, wat indertijd niet gebruikelijk was. Later kreeg ik een baan als schoonheidsspecialiste bij een kapsalon. In 1979 liet ik me inschrijven bij de Kamer van Koophandel en begon voor mezelf. Ik werkte 28 jaar lang vanuit huis in de Haagse Beemden. In 2007 trok ik de stoute schoenen aan en opende BeautySpot aan de Donk 28. Ik wilde de bewoners graag verbinden en hoopte dat mijn bedrijfje een warm kloppend hart zou worden in de wijk, waar mensen elkaar ontmoeten. Voor mijn gevoel ben ik daar aardig in geslaagd!

Zonder personeel
Sinds een jaar, na de tweede lockdown, run ik mijn bedrijf helemaal alleen. Twee werknemers vertrokken uit eigen beweging en een derde personeelslid moest ik noodgedwongen ontslaan. Gelukkig bleef het tot de derde lockdown onverminderd druk en haalde ik ontzettend veel positiviteit uit de fijne contacten met jou als zeer gewaardeerde klant!
Helaas kwam er nog een derde lockdown. Er waren weken bij dat ik 50 klanten moest afzeggen. Daar is jammer genoeg niets aan te doen, maar het gaat me wel aan het hart. Gelukkig mocht ik maandag 17 januari mijn deuren weer openen en hoop ik van harte dat we vanaf nu weer opbouwen naar een normale situatie zonder Covid-19!

Actie vanwege 15-jarig jubileum 
Deze maand is het vijftien jaar geleden dat ik BeautySpot op de Donk opende. Een jubileumfeest zit er nu -vanwege de huidige maatregelen- niet in, maar er komen wel mooie jubileum-acties, dus houd deze nieuwsbrief in de gaten! De eerste actie staat aangekondigd bij “In the BeautySpot-light”.

Toekomstplannen
Verder wil ik in mijn salon, net als in 2007, beginnen met de verhuur van een stoel aan beginnende schoonheidsspecialisten. Ik ben acht jaar lerares geweest bij een opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialistes. Daar kwam ook mijn idee vandaan om stoelen te gaan verhuren, zodat je beginners kunt helpen met opstarten. Ze hoeven dan niet te investeren en kunnen van mij nog bijleren. Ik voel het als mijn missie dit beroep uit de hobbysfeer te halen en de professionaliteit te benadrukken. Ik vind het nou eenmaal fijn als ik starters en stagiairs kan helpen. Ken je iemand die hier wellicht interesse in heeft, laat het mij gerust weten. Van een vrijblijvend kennismakingsgesprek is nog nooit iemand slechter geworden, toch?

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.