Boetiek bericht

Met het oog op… Valentijn!

Zo lang we in lockdown zijn, zullen we vanaf nu mooie producten uit onze Beauty boetiek aanbieden voor een hele scherpe prijs. Stuk voor stuk unieke aanbiedingen die niet terug komen en steeds slechts 2 weken geldig zijn.

De aanbiedingen geldend van nu tot en met vrijdag 5 februari zijn:
* Weleda Nature of gift boxes van € 26,00 voor € 10,00
* Op alle sieraden van Hevi 50% korting
* Kaarsen in een glazen pot met spreuk van € 9,95 voor € 5,00
* Sjaals met afbeeldingen van werken van grote kunstenaars van € 24,95 voor € 10,00

Let op, want op = op!

Wil je gebruik maken van één van deze aanbiedingen? Stuur ons dan een reply op de deze nieuwsbrief en noem in het onderwerp om welke aanbieding(en) het gaat. Wij zetten het product dan voor je klaar en spreken met je af, wanneer je de producten bij ons kan ophalen (dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur).

Verder adviseren we de cadeaubon met het oog op Valentijnsdag.

Geef ons via mail of telefonisch door voor welke waarde of voor welke behandeling je de bon wilt hebben en wij leggen hem voor je klaar. Voor het ophalen van de bon maken we een afspraak (di t/m vr tussen 10.00 en 16.00 uur).

In the BeautySpot-light:
Décaar Home Treatments

Do it yourself: breng je natural glow terug!

Graag brengen we de Décaar Deep Cleaning onder de aandacht. Omdat wij nog niet mogen werken en dus geen gezichtsreiniging bij je kunnen doen, kun je het als een do it yourself pakket bestellen, wat we je van harte kunnen aanbevelen.

DÉCAAR Deep Cleansing Gift Set
Deze set is geschikt voor ieder huidtype en bevat drie producten die zorgen voor een diepe reiniging van de huid. Afvalstoffen, vuil en talg worden op een zachte en effectieve wijze van de huid verwijderd, waardoor onzuiverheden worden voorkomen. Poriën worden fijner en ontstekingen krijgen geen kans. De huid herwint haar natural glow en ziet er weer gezond en mooi uit.

Klik hier voor meer info of om de Deep Cleansing Set te bestellen (van € 71,00 voor € 55,00).

Anja’s blog

Kijkje achter de schermen

Deze keer geef ik jullie een kijkje achter de schermen. Yvonne en ik maken van deze “vrije” tijd gebruik om de salon op te ruimen en extra goed schoon te maken. Grote schoonmaak dus. Met ‘s middags een heerlijke lunch en een hoop gezelligheid. Zo gaat de tijd wel lekker snel en alles wordt weer zo lekker fris!

We krijgen dagelijks ook hartverwarmende steunbetuigingen en goede tips.

Lees verder

Eén idee was helemaal fantastisch; een mevrouw stelde voor om een tegoed van € 75,00 te kopen en die straks -als we weer open mogen- in 3 keer in te leveren bij behandelingen. Dat maakt, dat we weten waar we het allemaal voor doen.

Ondertussen verzinnen we leuke acties voor onze klanten en plaatsen dit op social media (link naar onze Facebook-pagina en Instagram-account staan onderaan deze nieuwsbrief) en we maken een 2 wekelijkse nieuwsbrief.

In het kader van gezinshereniging gaat Yvonne naar Thailand verhuizen en moet ik deze topper missen als receptioniste / gastvrouw / PA. Dat gaat me aan het hart, maar ieder moet gaan waar het lot haar brengt. Het is weer een vreemde tijd en ik vertrouw er op dat deze lockdown ook wel weer overgaat én dat ik met zéér volle batterijen weer lekker aan de slag kan. Ik kijk er echt naar uit om jullie weer van dienst te kunnen zijn!

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2021 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.