Sun-kissed huid

Het was een ongekende zomer, velen zijn heerlijk bruin geworden en hoe mooi staat dan zo’n sun-kissed huid. Gelukkig zijn we ons ook bewust van de gevaren van de zon en smeren ons goed in als we gaan zonnebaden. Maar vergeet niet dat ook als je wandelt, fietst of op een terrasje in de stad zit; de UV straling op je huid is er altijd. Wij adviseren daarom altijd…

…om je huid te beschermen met minimaal een sunfactor 15. Deze zit in de meeste van onze dagcrèmes.

Nu je huid zo mooi bruin is, wil je dat effect graag zo lang mogelijk behouden. Onze nazomer behandelingen zijn erop gericht om de huid zo te hydrateren dat je huid niet zo snel de dode huidcellen zal afgooien. Iets wat wel gebeurt, als je je huid nu niet goed verzorgt.

Pigmentvlekken

Heb je de pech dat er pigmentvlekken op je huid zijn ontstaan? Daar hebben wij ook behandelingen voor. Eerst kijken we waardoor pigmentvlekken kunnen ontstaan. Het is een samenklontering van een eiwit in de huid. Dat kan komen door gebruik van de anticonceptiepil, zwangerschap, gebruik van parfum en ook door veroudering en beschadiging (door bijvoorbeeld de zon) van de huid. Je weet nooit van tevoren waar jouw lichaam gevoelig voor is. Daarom is het zaak om je huid te allen tijde te beschermen met een hoge SPF (zonbeschermingsfactor). Vaak smeert men met factor 50, maar 30 is ook prima.

Gezichtsbehandeling BeautySpot

Zijn de vlekken er nu toch, dan gebruiken wij de Décaar Algae Peeling in kuurverband. In combinatie met de Brightning producten van Décaar kunnen we in een paar weken tijd de pigmentvlekken weer opbleken. Zijn het ouderdomsvlekken, dan werken wij met de Dermapen (microneedling) plus fruitzuur. Dit is een invasieve behandeling waarbij je rekening moet houden met downtime. Dit is te vergelijken met laseren van pigmentvlekken.

Het liefst zien we je zelf om je een behandelplan op maat te geven voor jouw soort van pigmentvlekjes.

Bij de kuuraanbieding (3x de Décaar Algae Peeling plus de benodigde thuis producten €425,-) is het exfoliating serum t.w.v. €43,60 nu GRATIS. Bij Microneedling (3x met Dermapen €247,50) ontvang je nu gratis het bijbehorende Meditopics thuisverzorgingsproduct t.w.v. €30,00.

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.