Anja’s blog

Keuzes maken

Dat het leven je niet altijd toelacht, weten we allemaal.

Dit is een tijd die ons allen op de proef stelt en dan moet je keuzes maken.
De keuze waar ik voor kwam te staan, heeft geresulteerd in het feit, dat ik zonder personeel verder moet met BeautySpot.

Lees verder

Boetiek bericht

Tot 2 maart totale leegverkoop winkel

In Anja’s blog heb je kunnen lezen waarom we de winkel leegverkopen. We doen dat volgens het Click & Collect systeem. We beginnen met de sieraden van Michelle Bijoux; deze kosten nu maximaal € 15,00. Op onze website staat welke sieraden we nog hebben. Je klikt aan welke je wilt, je betaalt en spreekt met ons af wanneer je ze kan ophalen. Graag sturen we weer een nieuwsbrief, wanneer er andere producten in de aanbieding gaan. Ook worden de aanbiedingen aangekondigd op onze Facebook-pagina.

In the BeautySpot-light:
online een afspraak maken

Kies de datum en tijd die jij wilt!

Ook heb je in Anja’s blog kunnen lezen, dat je voortaan online een afspraak kan inplannen.
Als we even niet telefonisch bereikbaar zijn, hoef je dus niets in te spreken en te wachten totdat we terugbellen en je kiest direct een datum die jou schikt.

Die afspraak maak je eenvoudig via onze website via de button ‘contact’ (rechts bovenin). Klik daar op de button “afspraak maken”. Dan kom je terecht op ons klantenportaal. Voordat je gaat inloggen, kan je onderaan klikken op “extra uitleg” voor meer info over het online reserveren.

Daarna dien je jezelf eenmalig te registeren (via de button “registreren nieuwe klant”) en kan je inloggen. Je komt dan in een overzichtelijk scherm waar je een heel gemakkelijk de afspraak kan maken en je reeds gemaakte afspraken kan terugvinden.

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2021 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.