Keuzes maken

Dat het leven je niet altijd toelacht, weten we allemaal. Dit is een tijd die ons allen op de proef stelt en dan moet je keuzes maken. De keuze waar ik voor kwam te staan, heeft geresulteerd in het feit, dat ik zonder personeel verder moet met BeautySpot. Door de pandemie -waar we geen enkele ondersteuning van de overheid krijgen als beautysector- is de mogelijkheid om anderen een baan te bieden volledig onmogelijk gemaakt.

Maar service en deskundigheid blijft!

Het was mijn grote droom, om na 28 jaar als ZZP-er aan huis een praktijk te hebben gehad, met collega’s een mooi beautybedrijf neer te zetten. Deze droom heb ik 14 jaar mogen leven. De huidige Corona crisis heeft een grote streep door die bedrijfsvorm gezet. Vanaf maart (als we weer open mogen) ga ik zonder collega’s verder.

Dat betekent dat er vanaf dan een aantal dingen anders gaan:
Bijvoorbeeld afspraken maken; het liefst online via onze website. Dat vraagt van jou als klant, dat je jezelf even dient te registreren bij BeautySpot. Wil je liever bellen, hou er dan rekening mee dat ik niet altijd direct de telefoon kan beantwoorden, maar steeds om 12:00 uur of om 17:00 uur terug zal bellen.

De winkel is niet meer openbaar; ik werk dan alleen nog op afspraak. De ramen zullen geblindeerd worden met mooie visuals. We gaan daarom nu ons assortiment accessoires in de winkel uitverkopen, evenals de wenskaarten en aromatische oliën. Ik verkoop dan alleen nog huidverzorgingsproducten bij een behandeling. Zolang de lockdown duurt, hebben wij klinkende aanbiedingen, dus kom window-shoppen of kijk op de website en sla je slag. Je mag vooraf betalen en het product, op afspraak, bij de deur van de winkel komen ophalen. Als eerste de aanbieding van de sieraden van Michelle Bijoux. Hierover lees je meer in het Boetiek bericht.

Het zijn rare tijden, maar veerkracht is het enige wat BeautySpot nog kan redden. Vele klanten hebben al spontane acties gedaan om ons door deze crisis heen te helpen en daar ben ik ze super dankbaar voor. Mijn passie blijft schoonheidsverzorging en op mijn kundigheid kan je altijd blijven rekenen.

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.