Boetiek bericht

Koop je cadeautjes lokaal

We hebben weer de leukste items en acties, dus zoek vooral niet verder; koop je kerstcadeautjes lokaal! Hieronder een greep uit ons assortiment.

Sieraden van verschillende merken, leuke sjaals, tasjes, handschoenen, kaarsjes met lieve teksten, aroma diffusers met de heerlijke Chi kerst-mix en nog veel meer. Loop gezellig even binnen!

En mag je nog een verlanglijstje maken voor onder de kerstboom? Dan maken wij het je graag heel gemakkelijk, want hier vind je een kant en klaar verlanglijstje waarop je alleen nog maar je favoriete producten hoeft aan te kruisen!

Let op: wij hebben rond de feestdagen gewijzigde openingstijden:
* Ma 21, di 22 en wo 23 dec: 09.00-18.00 uur (ma 21.12 reeds volgeboekt)
* Do 24 dec: 09.00-17.00 uur
* 1e & 2e Kerstdag: gesloten
* Di 29 en wo 30 dec: 09.00-18.00 uur
* Do 31 dec: 09.00-16.00 uur
Nieuwjaarsdag: gesloten

Vanaf 01.01.2021 gaan onze prijzen marktconform met 6% omhoog.

EINDEJAARSLOTERIJ
WIN-ACTIE!
Wanneer je bij ons iets in de boetiek koopt of een behandeling bij ons afrekent, ontvang je een lootje waarmee je automatisch meedingt om een heerlijke, ontspannende rug, schouders & nekmassage te winnen! De winnaar maken we in januari bekend.

In the BeautySpot-light:
LED lichttherapie

Met een stralende huid het nieuwe jaar in!

Is jouw huid ook zo dof en grauw? Dat komt door het tekort aan zonlicht in de wintermaanden. Sinds enige tijd hebben wij het meest betrouwbare systeem gevonden voor lichttherapie: LED lichttherapie.
Een systeem dat zorgt voor het opladen van de cellen met energie. Daardoor gaat je huid er weer stralend uitzien.

LED lichttherapie is dé oplossing voor acne, eczeem, rimpels, energietekort/vermoeidheid en stress. Het fijne is, dat het een volledig pijnloze behandeling is en er geen hersteltijd is. Na het reinigen van je gezicht krijg je op je ogen een brilletje ter bescherming. Daarna leggen we een hydromasker op je gezicht, voordat de lamp aan gaat.

Gun jezelf een light-shot en maak een afspraak. Wil je eerst meer info? Bel ons dan gerust even (076-5414804) of lees er meer over op onze website. Daar staat ook een video die je kunt bekijken.

(Bij LED lichttherapie (ook wel photodynamische therapie genoemd) wordt monochromatisch licht uitgezonden door LEDs om de biologische processen van de huid te stimuleren. Oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA. Deze technologie geeft zichtbare, duurzame en 100% natuurlijke resultaten).

Anja’s blog

Vanuit mijn hart

Het is onze missie om onze klanten blij en tevreden de salon uit te zien gaan. Daar krijg ik zoveel voldoening van, dat ik daarvoor elke dag blij mijn bed uitkom.

Zoals bij iedereen hebben ook wij dit jaar flink moeten schakelen. Wie had een jaar geleden gedacht dat de wereld in 2020 voorgoed en ingrijpend zou veranderen?

Lees verder

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2020 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl