Vanuit mij hart

Het is onze missie om onze klanten blij en tevreden de salon uit te zien gaan. Daar krijg ik zoveel voldoening van, dat ik daarvoor elke dag blij mijn bed uitkom. Zoals bij iedereen hebben ook wij dit jaar flink moeten schakelen. Wie had een jaar geleden gedacht dat de wereld in 2020 voorgoed en ingrijpend zou veranderen?

Daarom willen wij als BeautySpot team jou, als onze lieve klant, hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Het was een jaar waarin wij veel geleerd hebben en onze service en vakmanschap nog verder hebben vergroot.

Onze belofte…

Met de passie die wij hebben voor ons werk zullen wij met niet aflatend enthousiasme het volgend jaar ook weer voor je klaar staan; voor een ieder die onze hulp vraagt. Met deze belofte gaan wij allemaal van het nieuwe jaar een succes maken en ook dan zullen er wel weer bochten en hobbels in zitten, maar we gaan mee in de flow en genieten van de rit.

Ook als we je dit jaar – om welke reden dan ook- nog niet hebben kunnen begroeten, weet dan dat we je oprecht missen en hopen dat we je volgend jaar zullen zien. Ik wens je fijne feestdagen toe. En blijf vooral gezond!

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.