Permanente make-up (PMU)

Permanente make-up (PMU)

Cosmetische tatoeage

Cosmetische tatoeage voor wenkbrauwen en eyeliner. Ieder moment van de dag een perfecte make-up hebben is een droom van veel vrouwen.

PMU is geschikt voor iedereen die:

  • bij het opstaan al gezichtsuitdrukking wil hebben

  • niet meer kan tekenen vanwege een (lees)bril

  • allergisch is voor gewone make-up

  • veel transpireert waardoor de make-up steeds uitloopt

  • veel sport, zwemt, fietst waarbij het gezicht nat wordt

Uw permanente make-up (PMU) blijft altijd zitten ook als de gewone make-up verwijderd is. Het gezicht is dan nooit “kaal” want de aangebrachte accenten houden het gezicht sprekend.

PMU kan aangebracht worden op:

  • de wenkbrauwen (schaduw of haartjes techniek)

  • als eyeliner

  • als lipcontour

  • als schoonheidsstipje

Een goede permanente make-up moet mooi van kleur en vorm zijn, dus natuurlijk en onopvallend! Door mijn jarenlange ervaring en jaarlijkse bijscholing en de keuring door de GGD ben ik hèt adres voor uw permanente make-up.

De werkwijze voor de permanente make-up

Bij de eerste behandeling wordt uitgebreid doorgenomen, wat u van de permanente make-up verwacht. De kleur van de pigmentatie wordt op de huid aangebracht om te bepalen welke kleur het beste bij u past. Daarna wordt de vorm getekend. Pas als u 100% tevreden bent over het resultaat kan de behandeling beginnen. Op een klantenkaart worden alle belangrijke gegevens vermeld met een foto van voor de behandeling en een foto van het resultaat. Na de behandeling zal het resultaat iets donkerder zijn dan u verwacht.

U krijgt een formulier mee naar huis, waarop staat hoe u de huid moet verzorgen. Na een dag of 4 wordt de pigmentatie al lichter. De pigmentatie is na één behandeling meestal te licht, daarom wordt altijd een 2e behandeling gepland na ongeveer 4 weken, om de kleur te verbeteren en eventueel de vorm als dat gewenst is. In enkele gevallen kan het nodig zijn om nog een 3e keer te behandelen. De pigmentatie zal dan toch zeker een jaar goed van kleur zijn! Na dat jaar zult u zien dat de pigmentatie zo vervaagd is dat er weer bijgetekend dient te worden.

Dat is het sein om een nabehandeling te plannen. Het vervagen van de kleur van de wenkbrauwen is belangrijk, omdat tatoeage pigmenten anders in de huid heel storend van kleur zullen veranderen. De lipliner moet in veel gevallen meer dan 2 keer behandeld worden. De eyeliner is meestal meerdere jaren goed van kleur.

Veilig

PMU is een geheel veilige methode. De pigmenten die in Nederland zijn toegestaan, voldoen aan de strengste hygiëne en veiligheidseisen.

Verdoving

Hoewel PMU er prachtig uitziet na de genezing is de behandeling op zich wel pijnlijk, dit komt door de gevoelige plaatsen waarop de PMU wordt aangebracht. Het is gebruikelijk om dit te verdoven met EMLA crème, dit is een crème die onder de geneesmiddelenwet valt en daarom moet u deze crème op recept van uw huisarts bij de apotheek halen. U moet het tubetje met uw naam erop meenemen naar uw PMU specialist.

Permanente make-up (inclusief 1e nabehandeling) € 290,00
Nabehandeling permanente make-up € 95,00
0%
PURE ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.