Het gaat goed met BeautySpot

Zo was de winkel de laatste maanden niet meer openbaar, omdat wij alleen nog maar op afspraak werken en tijdens een behandeling geen zicht hebben op de winkel. De afgelopen dagen hebben wij ons assortiment cadeaus en accessoires in de winkel volledig uitverkocht en daarmee is de cadeaushop verleden tijd. Je kunt wel als je een afspraak hebt nog even rondneuzen tussen de restanten welke we voor een mini prijsje verkopen aan jou als trouwe klant.

Wat wel blijft, is de verkoop van verzorgingsproducten. Deze kan je altijd op afspraak bij ons komen kopen of uiteraard na afloop van een behandeling.

Online afspraak maken

Ook het maken van afspraken is veranderd; dat gaat nu ook online via onze website. Dat blijkt een groot succes te zijn; vele klanten zijn hierop overgestapt en vinden het erg gemakkelijk om zelf een datum en tijdstip te kunnen kiezen. Bellen kan ook nog steeds, maar hou er dan rekening mee dat ik niet altijd direct de telefoon kan beantwoorden. Ik bel dan steeds om 12:00 uur of om 17:00 uur terug.

Wil je ook online je reservering gaan maken, lees dan in onze nieuwsbrief van augustus bij “In the BeautySpot-light” hoe dat werkt.

Wanneer ik weer iets bijzonders te vertellen heb, stuur ik weer een nieuwsbrief. Houd je mail dus goed in de gaten!

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.