Laat uw huid definitief ontharen bij BeautySpot in Breda!

Droomt u ook van een gladde huid die altijd klaar is om te schitteren? Nooit meer plots realiseren dat uw benen niet zijn geschoren of dat die harsbehandeling toch weer te lang geleden is? Met definitief ontharen bij BeautySpot in Breda komt u altijd goed verzorgd voor de dag! Onze veilige en effectieve behandelingen met IPL zijn een uitkomst voor iedereen die voor eens en voor altijd af wil rekenen met ongewenst lichaamshaar.

Waarom kiezen onze klanten voor definitief ontharen met IPL?

Ingegroeide haartjes, plakkerige wax, rode pukkeltjes, gevoelige harsbehandelingen en op het moment suprême alsnog stoppeltjes… Veel mensen nemen afscheid van deze ongemakken door te kiezen voor definitief ontharen. In onze salon in Breda gebruiken we IPL voor het definitief ontharen van uw huid. Wij hebben al meer dan 15 jaar lang goede ervaringen met deze behandeling en onze klanten reageren enthousiast.

Hoe werkt definitief ontharen met IPL? 

IPL is de afkorting voor Intense Pulse Light. Het apparaat creëert een krachtige, smalle lichtbundel met een specifieke golflengte die gewone huidcellen met rust laat, maar pigment vernietigt en daarmee het haarzakje. Hierdoor wordt het probleem aangepakt bij de bron en zullen haren na een 6 tal behandelingen niet meer terugkeren. Definitief ontharen met IPL is mogelijk op alle delen van uw lichaam: uw gezicht, ledematen en torso.

Onze cosmetisch specialisten informeren u vrijblijvend! 

Twijfelt u nog of wilt u meer informatie? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze cosmetisch specialisten. Zij leggen u haarfijn uit wat de behandeling inhoudt, ze analyseren de te behandelen huid en op basis daarvan leggen ze een persoonlijk behandelplan aan u voor. Natuurlijk wordt u ook geïnformeerd over de kosten. Bekijk hier onze prijslijst.

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.