Boetiek bericht

Geldigheid cadeaubonnen

Heb je nog cadeaubonnen van BeautySpot in de kast liggen?

Dan attenderen we je er graag op, dat je de geldigheid van die bonnen goed in de gaten moet houden. En omdat de wachttijden tussen behandelingen in wat langer zijn, is het belangrijk je afspraak op tijd te boeken.

Die afspraak maak je eenvoudig via onze website via de button ‘contact’ (rechts bovenin). Klik daar op de button “afspraak maken”. Dan kom je terecht op ons klantenportaal. Voordat je gaat inloggen, kan je onderaan klikken op “extra uitleg” voor meer info over het online reserveren.

Daarna dien je jezelf eenmalig te registeren (via de button “registreren nieuwe klant”) en kan je inloggen. Je komt dan in een overzichtelijk scherm waar je een heel gemakkelijk de afspraak kan maken en je reeds gemaakte afspraken kan terugvinden.

Let op: de cadeaubonnen verdwijnen uit ons assortiment en zijn dus niet meer te koop.

In the BeautySpot-light:

Elles en Marisca!

Per 1 december gaat onze collega Elles ons verlaten… Dit betekent dat BeautySpot vanaf die datum voortaan op zaterdag gesloten is.

“Helaas, met pijn in mijn hart, moet ik mededelen dat ik ga stoppen bij BeautySpot op de zaterdag. Zoals sommige van jullie weten studeer ik voor huidtherapeut en ben ik op dit moment aan het afstuderen. Dit vraagt veel tijd en het is pittiger dan ik had verwacht. Daarom heb ik de keuze moeten maken om mijn studie voorrang te geven… Helaas komt de zaterdag hierdoor te vervallen. Ik heb altijd met veel plezier bij BeautySpot gewerkt. Ik heb ontzettend veel geleerd en dit alles neem ik mee voor de toekomst!”
Met vriendelijke groet, Elles Griffioen

Marisca komt BeautySpot per heden versterken.

“Mijn naam is Marisca en ik zit momenteel in het tweede leerjaar voor de opleiding ‘Allround Schoonheidsspecialiste’. Ik loop stage bij BeautySpot op dinsdag en vrijdag. De mat zal buiten liggen wanneer ik aanwezig ben, zodat je kunt zien dat je dan gewoon naar binnen kunt lopen; ook om alleen wat te kopen of om een afspraak te maken. Misschien tot binnenkort bij BeautySpot!
Groetjes, Marisca

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2021 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl