MOOIE BLOTE BENEN EN GELAKTE TENEN…
Ze mogen weer gezien worden! Met het aanhoudende mooie weer is, dragen dames vaker rokjes en leuke sandaaltjes of slippers. Daarbij horen mooie gladde benen en mooi gelakte tenen.

Met de Clean & Easy harsmethode helpen wij u voor langere tijd aan gladde benen. Deze manier van ontharen geeft tot wel 6 weken resultaat.
Voor uw teennagels gebruiken we GelColor by OPI gellak. Dit blijft voor langere tijd zitten. Op handen is dit circa 2 tot 3 weken, maar bij teennagels vaak tot wel 2 maanden.

Voor 60,00 zien uw benen en tenen er weer tip top uit. Nu met gratis zonnebrandcrème van Vision!

MASSAGES! HET MAG WEER!

Dus gun uzelf of een ander een heerlijke nek-, schouders- en rug massage.

Momenteel werken veel mensen nog thuis en dat blijft wellicht ook zo in de toekomst. Thuis hebben de meesten niet het juist bureau en stoel voor de perfecte houding, waardoor rug- en nekklachten ontstaan.
Met een massage van een half uur (€ 32,95) zorgen wij ervoor dat uw spieren weer lekker los komen en u weer ontspannen aan de slag kunt.

Gunt u uw lichaam en geest een echte traktatie? Boek dan de volledige lichaamsmassage van een uur (€ 54,95) en u voelt zich een totaal ander mens.

VERWEN UW VADER!

Het duurt nog even, maar op 21 juni is het Vaderdag! Speciaal voor de allerliefste, -stoerste en -leukste vaders hebben wij de speedbehandeling. Deze duurt een uur, kost € 60,00 en bestaat uit:
  • Rug-, nek- en schoudermassage
  • Check up van het gezicht (zoals oneffenheden verwijderen)

De vaders ontvangen tevens de Hydraterende crème van Weleda voor mannen cadeau!

EN DE WINNAAR IS…

Begin mei publiceerden we een “deel & win-actie” op Facebook, waarbij een Aroma Diffuser te winnen was met Davos kuurolie.
Vandaag hebben wij een winnaar getrokken. En de winnaar is… (trommelgeroffel)… Angelique Gribling!

Van harte gefeliciteerd met het winnen van deze prijs. Wij zien u graag bij ons in de salon om uw prijs op te halen.

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2020 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl

Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van BeautySpot.

Inschrijven voor nieuwsbrief