MET GEPASTE TROTS…
Sinds deze week hebben we een nieuwe website en daar zijn we ongelofelijk trots op! De naam is hetzelfde gebleven (www.beauty-spot.nl), maar de inhoud is volledig veranderd! De website is overzichtelijker, heeft nieuwe foto’s en zelfs een blog! In dit blog vindt u -behalve interessante artikelen- ook de laatste nieuwsbrieven.

ZOEK EN WIN!
Wij dagen u uit om eens lekker op onze website te gaan surfen. Komt u de afbeelding van dit lampje tegen, klik er dan op.

U kunt dan een mailtje naar ons toesturen en u dingt automatisch mee naar een geweldige prijs; een LED lichttherapie behandeling t.w.v. € 60,00. De prijs kunt u uiteraard pas innen, nadat het Corona-virus voorbij is. Lees hieronder wat lichttherapie met uw huid doet.GEEF UW HUID EEN FLINKE BOOST MET LICHT!
Is uw huid ook zo dof en grauw? Dat komt door het tekort aan zonlicht in de wintermaanden. Na lang zoeken hebben wij nu het meest betrouwbare systeem gevonden voor lichttherapie: LED lichttherapie. Een systeem dat zorgt voor het opladen van de cellen met energie. Daardoor gaat uw huid er weer stralend uitzien.

LED lichttherapie is dé oplossing voor acne, eczeem, rimpels, energietekort/vermoeidheid en stress. Het fijne is, dat het een volledig pijnloze behandeling is en er geen hersteltijd is. Na het reinigen van uw gezicht krijgt u op uw ogen een brilletje voor bescherming van uw ogen. Daarna leggen we een hydromasker op uw gezicht, voordat de lamp aan gaat.

Gun uzelf een light-shot! Wanneer u eens wilt kennismaken met deze techniek bieden we een behandeling aan voor € 60,00. Voor een blijvend resultaat is er een kuur van 6 behandelingen voor € 300,00. Wilt u meer info of een afspraak maken? Bel ons dan gerust even (076-5414804)

(Bij LED lichttherapie (ook wel photodynamische therapie genoemd) wordt monochromatisch licht uitgezonden door LEDs om de biologische processen van de huid te stimuleren. Oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA. Deze technologie geeft zichtbare, duurzame en 100% natuurlijke resultaten).


INVESTEER NU VOOR “LATER”

Koopt u nu online een cadeaubon van BeautySpot, dan krijgt u bij uw eerst volgende behandeling een aanvullende module van € 7,50 gratis!

Dat kan bijvoorbeeld het epileren of harsen van wenkbrauwen zijn, een peeling, een gezichtsmassage of ampul.

De cadeaubon koopt u hier.

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2020 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nlWilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van BeautySpot.

Inschrijven voor nieuwsbrief