GEEF UW HUID EEN FLINKE BOOST MET LICHT!
Is uw huid ook zo dof en grauw? Dat komt door het tekort aan zonlicht in de wintermaanden. Na lang zoeken hebben wij nu het meest betrouwbare systeem gevonden voor lichttherapie: LED lichttherapie. Een systeem dat zorgt voor het opladen van de cellen met energie. Daardoor gaat uw huid er weer stralend uitzien.

LED lichttherapie is dé oplossing voor acne, eczeem, rimpels, energietekort/vermoeidheid en stress. Het fijne is, dat het een volledig pijnloze behandeling is en er geen hersteltijd is. Na het reinigen van uw gezicht krijgt u op uw ogen een brilletje voor bescherming van uw ogen. Daarna leggen we een hydromasker op uw gezicht, voordat de lamp aan gaat.

Gun uzelf een light-shot! Wanneer u eens wilt kennismaken met deze techniek bieden we een behandeling aan voor € 60,00. Voor een blijvend resultaat is er een kuur van 6 behandelingen voor € 300,00. Wilt u meer info of een afspraak maken? Bel ons dan gerust even (076-5414804)

(Bij LED lichttherapie (ook wel photodynamische therapie genoemd) wordt monochromatisch licht uitgezonden door LEDs om de biologische processen van de huid te stimuleren. Oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA. Deze technologie geeft zichtbare, duurzame en 100% natuurlijke resultaten).


KEN JIJ DE FAVORIETE GEUR VAN JOUW VALENTIJN?
Nieuw in onze cadeaushop zijn de parfums van Parfum Point Refill.
Het perfecte Valentijnscadeau voor hem én voor haar!

Parfum Point Refill staat voor hoogwaardige kwalitatieve parfum; de geuren zijn look-a-likes van bekende geuren en ze blijven 6 tot 8 uur ruiken. Met het unieke duurzame hervul-systeem dragen ze bij aan een betere toekomst!

Voor de heren hebben we drie geuren en voor dames hebben we maar liefst zeven geuren. Wij hebben flesjes van 30 ml voor € 13,50 en tester flesjes van 6,5 ml voor € 4,95. De 30 ml flesjes kunnen als ze leeg zijn opnieuw gevuld worden voor € 12,50.
Komt u ze bij ons testen?


STOER, STERK EN EERLIJK

En zeker ook tijdloos en lekker eigenwijs! Dát zijn de sieraden van Hevi Handmade.

Dit 100% Nederlands product is verzilverd en nikkelvrij en wordt daarmee ook wel engeltjes-zilver genoemd.

Zijn ze niet oogverblindend mooi? En vanaf nu bij ons verkrijgbaar!


MARIA VAN HUIZEN WINT DE BEAUTYBEHANDELING

“Mijn mobiel gaat en ik zie “schoonheidsspecialiste” op mijn schermpje verschijnen. Snel ga ik in gedachten na of ik mijn afspraak ben vergeten. Wel verdorie dat zal toch niet waar zijn? Maar wat schetst mijn verbazing als dit niet het onderwerp is, maar de mededeling dat ik de beautybehandeling van de eindejaarsloterij heb gewonnen.

Hartstikke leuk! Goed bedacht zo’n eindejaarsloterij. Als trouwe klant van BeautySpot ben ik daar erg mee verguld. Zeker als ik daarna in een mail lees dat de opbrengst van de loterij ten goede komt aan de stichting Look good, Feel better.

Dat is dus twee vliegen in één klap: fijn voor de stichting én fijn voor de klanten van BeautySpot. TOP!” aldus winnares Maria van Huizen.


GUN UZELF EEN PROFESSIONELE SCHMINK MET CARNAVAL

Laat tijdens de optocht in Giegeldonk gratis een giegel zetten bij ons.
Wilt u graag professioneel geschminkt worden met Carnaval? Dat kan op zaterdag 22 febuari, want dan is Simone van Milo Schmink van 12.00 tot 14.00 uur bij ons om te schminken.

Facebook

Website

Instagram

Copyright © BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nlWilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van BeautySpot.

Inschrijven voor nieuwsbrief