Anja’s blog

Hoera, jullie zijn weer van harte welkom!

Alive and kicking… Ik sta werkelijk te popelen om vanaf woensdag 3 maart (uitsluitend op afspraak) jouw huid, lichaam en voeten te verzorgen!

Sinds de persconferentie van dinsdagavond staat onze telefoon rood gloeiend! Wat zijn we blij dat we weer aan de slag mogen.

We merken dat afspraken op alle mogelijke manieren worden gemaakt; via Facebook, Messenger, What’s App, email, telefonisch en via ons nieuwe online reserveringssysteem.

Hierdoor kan het gebeuren dat we bepaalde verzoeken over het hoofd zien en pas enige tijd later -dan we zouden willen- beantwoorden. Het makkelijkste en snelste om nu een afspraak in te plannen is telefonisch (076 5414804) of online via de button hieronder.

Vijf dagen per week sta ik klaar voor de door jou gewenste behandelingen en op zaterdag kan je terecht bij Elles.

GRAAG TOT HEEL SNEL!

MAAK EEN AFSPRAAK

In the BeautySpot-light:

Totale leegverkoop cadeau-boetiek

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen, ga ik alleen door met BeautySpot. Om die reden stoppen we met de cadeau-boetiek.

Heb je de komende weken een afspraak bij mij (of op zaterdag bij Elles), kijk dan gerust ook eens rond tussen de cadeau-artikelen. Deze worden nu allemaal tegen bodemprijzen verkocht.

Denk hierbij aan de sieraden van diverse merken zoals Hevi, Michelle Bijoux en Biba. En ook de kleurrijke sjaals met afbeeldingen van bekende schilderijen, de kaarsen met leuke teksten, etc.

Een aantal cadeau-artikelen staat ook op onze website. Hou deze dus regelmatig in de gaten, want er komen steeds andere artikelen bij te staan! Op = op!

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2021 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.