GEEF EEN GLIMLACH CADEAU

Weet u dat wij meedoen met de actie ‘Geef een glimlach cadeau’?

Behalve dat we geld inzamelen voor Look Good Feel Better, gaan ook wij op 4 februari ernstig zieke mensen een gratis verwenbehandeling geven.

Puur in de watten leggen, zodat zij hun ziekte voor een moment kunnen vergeten. Vorig jaar deden 450 schoonheidsspecialistes mee die maar liefst 2.000 mensen blij maakten. Het geld dat we inzamelen voor dit goede doel, komt de organisatie 1 op 1 ten goede.

Wilt u iemand een glimlach cadeau geven? Laat ons dan via email weten, wie hiervoor volgens u in aanmerking komt. Wilt u er meer over Look Good Feel Better lezen, klik dan hier.


GRATIS KERSTMIX VAN CHI

Koopt u voor het einde van het jaar een aroma diffuser, dan krijgt u de geur “kerstmix” van Chi er gratis bij van ons.

De Aroma diffuser is niet alleen een genot voor uw neus; hij is ook nog eens oogstrelend. De diffusers variëren in prijs van € 39,95 tot € 89,95.

Prachtig cadeau om te geven met Kerst of natuurlijk om zelf te krijgen…


KERST CADEAU IDEEËN

Heeft u nog inspiratie nodig voor kerstcadeaus? Loop dan even bij ons binnen. Wij helpen u graag. Behalve de mooie aroma diffusers hierboven, hebben wij leuke cadeaus in verschillende prijsklassen. Of geef een cadeaubon voor een heerlijke massage of beauty-behandeling cadeau. Dat wordt gegarandeerd gewaardeerd!

Over cadeaubonnen gesproken: diverse winkels van winkelcentrum De Donk hebben leuke aanbiedingen.

Tegen inlevering van de bon van BeautySpot, koop je bij ons een cadeaubon van € 30,00 voor slechts
€ 15,00
. Je kan deze bon inleveren bij een beautybehandeling tot en met eind januari. Daarna is de bon wel nog gewoon geldig, maar krijgt hij weer de oorspronkelijke waarde van € 15,00. Dus grijp die korting en maak een afspraak voor 31.01.2020! (PS de flyer “De Donk geeft korting” ligt bij ons op de balie).


LOTERIJ ACTIE

Op veler verzoek herhalen wij onze eigen eindejaarsloterij! De prijs die u hierbij kunt winnen is een uitgebreide
schoonheidsbehandeling t.w.v. € 68,50.
Meedoen is eenvoudig! Breng een bezoek aan ons cosmetisch centrum, koop een lot van € 2,50 en zodra 25 personen

meedoen, sluiten we de win-actie. Begin 2020 trekken we uit alle deelnemers één winnaar. Van de trekking maken we een video die in het nieuwe jaar in deze nieuwsbrief gedeeld wordt, zodat iedereen ziet dat de trekking eerlijk is.

De winnaar wint de uitgebreide schoonheidsbehandeling. U mag zo vaak meedoen als u wilt. Doet u mee voor € 2,50 dan is uw winkans al 1 op 25… Leuk toch?

Facebook

Website

Instagram

Copyright © BeautySpot 2019, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beautyspot.nlWilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van BeautySpot.

Inschrijven voor nieuwsbrief