HOE GAAT HET MET U?
Dit is wat wij als BeautySpotteam ons dagelijks afvragen. Hoe zou het met die mijnheer z’n ingroeiende teennagel zijn? Hoe zou het met die jongedame haar wenkbrauwen zijn, die ze altijd bij ons laat stylen? Hoe gaat het met die mevrouw haar overbeharing? Heeft u het allemaal toch onder controle hebben zonder onze hulp?

We hebben velen van u gebeld om afspraken te verzetten en zijn zo blij verrast met de lieve steunbetuigingen die we van u hebben gekregen. Weet, dat u nog steeds op ons kan rekenen. Hetzij telefonisch of fysiek in de winkel. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag iedere dag van 10 tot 12 uur in de winkel. U kunt dan de producten komen kopen die u mist, liefst op afspraak. U kunt ons dan ook telefonisch bereiken met eventuele vragen die u heeft.


ZOEK POSITIEVE AFLEIDING

Wij hebben ondertussen niet stil gezeten, maar pakketten samengesteld om u te helpen met uw verzorging thuis. Deze pakketten staan op onze website en kunt u aldaar bestellen en betalen, zodat u ze op kunt halen in onze winkel. En als u dan toch op de nieuwe website bent, kunt meteen even zoeken naar het lampje om een mooie prijs te winnen. Lees hierover meer onderaan de nieuwsbrief.

Uiteraard kunt u de pakketten ook gewoon in onze winkel kopen.

Handig-manicure-pakket

Dit pakket is om u te helpen met de verzorging van uw handen thuis. Hierin zit:

 • Handenscrub
 • Keramische nagelvijl
 • Medex hand&body cream met plastic handschoenen
 • Waardebon t.w.v. € 7,50 voor extra module
 • Een 3 stappen beschrijving als gebruiksaanwijzing.
Bestel het handig-manicure-pakket

Thuiswerk-pakket
Dit pakket is erg leuk om te krijgen of om te geven. Hierin zit:

 • Weleda ogentroost
 • Weleda eye gel
 • Aromatische olie met diffuser van Chi (autofan)
 • Arnicagel voor nekpijn
Bestel het thuiswerk-pakket

Zorg-voor-je-partner-pakket

Zeker in deze tijd dat we veel thuis zijn en dicht op elkaar leven, is het goed om je partner eens even in het zonnetje te zetten. Dat kan met dit pakket. Hierin zit:

 • Bodypeeling
 • Massage olie
 • Aromatische olie
 • Snoephartjes

Bestel het zorg-voor-je-partner-pakket


EEN MOMENTJE RUST
U weet het en u doet het vast al. Juist nu is het belangrijk om af en toe even afstand te nemen van al het nieuws en de situatie in de wereld. Dan is het echt belangrijk om even een momentje rust te vinden, voor jezelf, in je hoofd, met elkaar. Een meditation moment kan u daar goed bij helpen. Via de button hieronder komt u terecht op een pagina waar een paar mooie meditaties voor thuis te vinden zijn. Doe er uw voordeel mee!

Naar de meditatie


WIN EEN BEHANDELING!
Houdt u van puzzelen? Zoek dan dit lampje op onze nieuwe website en win een fantastische behandeling!

Wanneer u op het lampje vindt en erop klikt, wordt een email naar ons verzonden en dingt u mee om een LED-lichttherapie behandeling t.w.v. EUR 60 te winnen.
(De trekking vindt plaats bij 100 aanmeldingen).

Naar de website op zoek naar het lampje!

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2020 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl


Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van BeautySpot.

Inschrijven voor nieuwsbrief