Vandaag wordt mijn moeder 95 jaar. Ze is de tijd een beetje kwijt, wij moeten haar eraan herinneren dat ze jarig is. Ik bewonder het in haar, dat ze al jaren zo kan meegaan met de flow van haar leven. Ze is niet boos en opstandig, ze houdt zich aan de beperkingen die het oud worden nu eenmaal met zich mee brengt. Ze vindt het niet makkelijk maar maakt er geen probleem van.

Wat een mooi voorbeeld in deze tijd die deze lockdown ons oplegt. De wedloop van het leven ligt even stil en vraagt ons naar binnen te keren.

Wij doen dat dus ook zonder te klagen. Nu blijkt dat we als team enorm creatief zijn en dat we heel veel kunnen bijleren. Dat doen we nu dan ook volop.

Vanaf 20 mei mogen we waarschijnlijk weer gaan behandelen en zijn dan helemaal opgeladen met energie en kennis. Dat komt allemaal ten goede van u.

U wordt door ons gebeld of gemaild, om uw afspraak te verzetten en voor een praatje als u dat wilt. Wellicht heeft u producten of raad nodig. Maak gebruik van onze kennis. U kunt ook van dinsdag tot en met zaterdag terecht in de winkel (tussen 10.00 en 12.00 uur) om producten die u mist of cadeautjes te komen halen.

VEILING VISION PRODUCTEN
Zorg voor elkaar en bescherm uzelf, ook in de Zon Voor uw huidbescherming veilen we onze Vision Collectie via Facebook! Deze producten kenmerken zich door langdurige, zeer waterbestendige bescherming tegen de schadelijke straling van de zon, zonder parfum, trekt snel in en plakt niet.

Bieden gaat vanaf € 5,- en elk bod gaat met € 1,- omhoog!! Dit bod brengt u uit op onze Facebookpagina bij het bericht over de Vision producten. Hier staat verder uitgelegd hoe het werkt. U kunt op meerdere producten bieden!

Maandag 27 april om 21.00 uur stopt de veiling en diegene met het hoogste bod heeft op het betreffende productnummer mag het Vision product voor die prijs overnemen! (Overnemen = betalen en ophalen bij ons in de winkel in Breda.)

We veilen de volgende producten van Vision:
Factor en normale verkoopprijs
SPF 50: 50 ml € 10,49 / 100 ml € 15,99 / 200 ml € 23,99
SPF 30: 20 ml €10,49 / 100 ml € 14,99 / 200 ml € 21,99
SPF 20: 100 ml € 13,99 / 200 ml € 20,99
SPF 10: 200 ml € 19,49
Ski & Sport SPF 30: 20 ml € 10,99

Veilt u mee?

Naar de Vision veiling

DO IT YOURSELF PAKKETTEN
In de nieuwsbrief van vorige week las u over de pakketten die wij hebben samengesteld om u te helpen met uw verzorging thuis. U kunt deze pakketten online bestellen, dan pakken wij deze mooi voor u in en versturen dit naar wie u wilt verrassen. Mag natuurlijk ook naar uzelf! Vanzelfsprekend kunt u deze pakket ook in onze winkel kopen. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend.

Pedicure Pakket Happy Feet

Voor de verzorging van uw voeten thuis. Hierin zit:
 • Eeltverwerker
 • Voetenvijl
 • Likdoornring
 • Voetbalsem
 • Waardebon t.w.v. € 7,50 voor extra module
 • Een 3 stappen gebruiksaanwijzing
Bestel het pedicure-pakket-happy-feet

Oogstrelend-wenkbrauwstyling-pakket

Dit pakket is samengesteld voor de verzoringen van uw wenkbrauwen. Hierin zit:
 • Wenkbrauwen scheermesje
 • JVG wenkbrauw poeder + penseeltje
 • Waardebon voor wenkbrauwstyling met verven
Bestel het oogstrelend-wenkbrauwstyling-pakket

Verwen uw moeder met een Rozenbehandeling
Op 10 mei is het Moederdag. Onder het mom van #blijfthuis kunt een cadeaubon voor moederdag bij ons kopen die wij naar uw moeder kunnen sturen of die u bij uw moeder kunt afgeven en die zij dan uiteraard later -wanneer wij weer volledig open zijn- kan verzilveren bij ons.

De Rozenbehandeling bevat:

 • Een gezichtsreiniging
 • Een massage met rozenolie
 • Een rozen gezichtsmasker en
 • Een rozen dagcrème

Deze cadeaubon kost € 32,95 en de behandeling duurt 45 minuten.

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2020 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nlWilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van BeautySpot.

Inschrijven voor nieuwsbrief