UW LAATSTE KANS OM IEMAND EEN GLIMLACH CADEAU TE GEVEN
Ons motto is al jaren: even tijd voor jezelf en aandacht voor een ander. In het kader van dat laatste leggen wij dinsdag 4 februari (Wereldkankerdag) mensen met een ernstige ziekte in de watten, zodat ze even hun ziek-zijn kunnen vergeten.

Sinds een aantal maanden zamelen wij geld in voor de stichting Look Good Feel Better. Onder meer de opbrengst van onze eindejaarsloterij komt voor 100% ten goede aan deze stichting. En op 4 februari (Wereldkankerdag) doen wij mee met de actie “Geef een glimlach cadeau”, wat inhoudt dat wij de hele dag ter beschikking staan voor zieke mensen om ze een gezichtsbehandeling te geven, een massage of om hun nagels te lakken met gellak.

Bent u iemand of kent u iemand die ernstig ziek is, bel (076) 541 48 04 of mail (info@beauty-spot.nl) ons dan voor een gratis verwen-afspraak op 4 februari.

Of loop bij ons binnen en doneer een vrijwillige bijdrage in het spaarpotje bij ons op de balie.
Klik hier voor meer info over Look Good Feel Better.


DECAAR PEELING DOOR PETRA

Het is tijd om af te rekenen met uw grauwe winterhuid! De Décaar algen-peeling is hiervoor uitermate geschikt.

Dit is een intensieve behandeling die de celdeling stimuleert en het evenwicht van de vette huid herstelt. Tevens vermindert het acne littekens, grove poriën en overmatige pigmentatie.

Petra is de Décaar specialist wat betreft de algen-peeling. Deze behandeling bestaat uit reinigen, onzuiverheden verwijderen, de algen-peeling, een masker en een op uw huid aangepaste verzorgende en beschermende crème.

Ter ondersteuning en voor een optimaal resultaat van de behandeling adviseert Petra u graag over de producten van Décaar voor thuisgebruik.

Wanneer u tussen nu en 29 februari een afspraak maakt voor de Décaar algen-peeling betaalt u geen € 82,50 maar € 75,00. Kiest u voor de kuur van 3 x dan betaalt u € 82,50 per keer en ontvangt u de Décaar Oxygen gel t.w.v. € 54,00 gratis.


ELEKTRISCH ONTHAREN WENKBRAUWEN DOOR ELLES

Vindt u het ook zo vervelend om telkens weer uw wenkbrauwen te moeten epileren of harsen? Of wordt dit misschien steeds moeilijker, omdat de haartjes voor u slechter zichtbaar worden?

Dan heeft Elles de oplossing voor u door uw wenkbrauwen definitief in model te brengen d.m.v. elektrisch ontharen!

Deze vorm van definitief ontharen wordt uitgevoerd met een fijn naaldje, dat net zo groot is als het haartje. Deze wordt langs het haartje de follikel ingestoken, zonder een gaatje te prikken in uw huid. Vervolgens wordt er warmte gegeven en wordt het haartje met een pincet verwijderd.

De kosten hiervoor bedragen:
€ 1,65 per minuut en
€ 2,75 voor de naald.


Facebook

Website

Instagram

Copyright © BeautySpot Breda, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nlWilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van BeautySpot.

Inschrijven voor nieuwsbrief