“Ze is mooi, maar niet zoals de modellen in de glossy magazines en op Instagram…”

Ik las deze zin en wist meteen Mijn Missie onder woorden te brengen:

Vrouwen, mannen en pubers helpen met er gezond en verzorgd uitzien. Dat is waar ik elke morgen blij mijn bed voor uit kom. Er wordt me vaak gevraagd of wij ook Botox en filters “doen”. Nee, dat laten we graag aan andere professionals over.

Gracieus ouder worden en er jong voor je leeftijd uitzien, dat is wat mij drijft.

Overbeharing “definitief” verwijderen, mooie wenkbrauwen en eyeliners pigmenteren om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, huidproblemen oplossen; dát is mijn passie. Huidverzorgingsadviezen geven, waarmee je zelf verder kunt komen. Meestal een stukje wellness verzorgen, waardoor je even je stress kunt loslaten en er ontspannen uitziet, dat is ook schoonheid.

Ik ben al sinds 1976 schoonheidsspecialist en heb nog elke dag zoveel plezier in mijn werk, omdat het ook voor mij in iedere levensfase, míj́n persoonlijke verzorging betreft. Ik en mijn team zijn altijd op zoek naar de Trends in de Beautybranche en maken heel bewuste keuzes om met een behandeling of een bepaald product te gaan werken. Alles wat wij doen aan behandelingen hebben wij zelf ervaren.

Daarom zijn wij het visitekaartje van ons bedrijf, stralen we daardoor onze liefde voor het vak uit en vinden we het heerlijk om onze klanten te behandelen, zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden. Niet iedere behandeling is voor iedereen geschikt, maar wij hebben wel voor iedereen een passende behandeling, zolang je natuurlijke schoonheid wilt bereiken.

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.