Ook wij gaan in lockdown.

Het is niet anders.
We vinden het heel erg voor de klanten die afspraken hebben staan om voor de kerstdagen van hun ongemakken verlost te zijn en er weer verzorgd uit te zien. Ons team gaat u de komende dagen bellen, om die afspraken te verzetten naar een datum na 19 januari.

Wij zitten de komende weken niet stil en zijn wel bereikbaar per e-mail en telefonisch voor bestellingen en vragen. Mocht je producten nodig hebben, dan kun je die bestellen en vooraf betalen, en dan komen wij ze bij je thuis bezorgen. Middels deze nieuwsbrief houden wij je wekelijks op de hoogte van allerlei aanbiedingen en wetenswaardigheden. We hebben weer een hoop leuks voor jou in petto. Ook kunnen we via FaceTime een huidadvies geven en de juiste productenpakketten met tot 23% korting aanbieden.

Tot slot willen we jullie -onze lieve klanten- heel erg bedanken voor de hartelijke en warme wensen die wij mochten ontvangen.
Wij missen jullie nu al en wensen jullie ook allen een goed kerstfeest en vooral een goede gezondheid toe.

Warme groeten,
Het BeautySpot team

Boetiek bericht

Bestel nu nog cadeaupakketten en wij bezorgen ze graag bij je thuis.

Wat denk je van de duurzame cadeaupakketten van Weleda? En we hebben ook diverse aanbiedingen van Décaar- en Medexpakketten.

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2020 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl