Krijg je dosis zonlicht met lichttherapie.

Herfst, heerlijk wandelen in de natuur. Genieten van de verkleurende bladeren en de paddenstoelen. Ik geniet er van. Met een lekkere kop thee of koffie met appeltaart op de bank met een boek, terwijl het buiten mistig is of regent. Kaarsen aan. Zie je het voor je? Mmmm.

Toch mis ik het licht van de zon, mijn huid wordt bleker en ik heb wat wallen onder mijn ogen en ben best wat minder fit dan in de zomer. Daarom vind ik het nu de tijd om de LED lichttherapie behandelingen te gaan doen in de salon.

Hoe werkt die lichttherapie dan?

We zijn sinds oktober vorig jaar met deze behandelingen gestart en hebben al een flink aantal mensen enthousiast gemaakt met deze lichttherapie. Onze kennis omtrent deze behandelingen hebben we ook verder door ontwikkeld en hebben daardoor een fantastische anti-aging behandeling, die niet invasief is, maar wel de biologische processen in je huid zodanig activeert dat je huid meer glans krijgt en steviger aanvoelt.

Aangevuld met bindweefselmassage, vitamine C serum en het collageen vliesmasker worden alle huidproblemen, als rimpels, acné, eczeem, couperose en een grauwe huid aangepakt. Met het licht dat wij gebruiken, heb je niet te maken met de slechte UV-straling uit het zonlicht. Maar dit monochroom licht zetten we zodanig in dat we jouw specifieke huidconditie verbeteren. Ik ben super enthousiast en als je dat wilt, vertel ik je er graag nog meer over in een persoonlijk gesprek of vind je het misschien leuk om bij de volgende afspraak deze behandeling te doen. Profiteer van de kracht van dit licht en straal van binnen uit.

Voor meer info over LED lichttherapie klik je hier.

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.