Andere werkzaamheden

Deze keer geef ik jullie een kijkje achter de schermen. Yvonne en ik maken van deze “vrije” tijd gebruik om de salon op te ruimen en extra goed schoon te maken. Grote schoonmaak dus. Met ‘s middags een heerlijke lunch en een hoop gezelligheid. Zo gaat de tijd wel lekker snel.

We krijgen dagelijks ook hartverwarmende steunbetuigingen en goede tips. Eén idee was helemaal fantastisch; een mevrouw stelde voor om een tegoedbon van €75,- te kopen en die straks -als we weer open mogen- in 3 keer in te leveren bij behandelingen. Dat maakt, dat we weten waar we het allemaal voor doen.

Ondertussen verzinnen we leuke acties voor onze klanten en plaatsen dit op social media (link naar onze Facebook-pagina en Instagram-account staan onderaan deze nieuwsbrief) en we maken een 2 wekelijkse nieuwsbrief.

Yvonne bedankt!

In het kader van gezinshereniging gaat Yvonne naar Thailand verhuizen en moet ik deze topper missen als receptioniste / gastvrouw / PA. Dat gaat me aan het hart, maar ieder moet gaan waar het lot haar brengt.

Het is weer een vreemde tijd en ik vertrouw er op dat deze lockdown ook wel weer overgaat én dat ik met zéér volle batterijen weer lekker aan de slag kan. Ik kijk er echt naar uit om jullie weer van dienst te kunnen zijn!

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.