Project omschrijving

Jongeren (acne)behandeling

BOEK DEZE BEHANDELING

Jongeren (acne)behandeling

BOEK DEZE BEHANDELING

Terug in balans

Acne behandeling (40 minuten)                € 41,00

Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk.

De behandeling bestaat uit een intensieve dieptereiniging waarbij onzuiverheden effectief verwijderd worden, peeling, zuiverend en kalmerend masker en een passende verzorging. Ter ondersteuning van de behandeling en een optimaal resultaat adviseren wij passende producten voor thuisgebruik.

Een belangrijke stap vooruit in de behandeling van acne is onze behandelingsmethode. De methode is mild, natuurlijk en gebaseerd op zuivering. Uw huid blijft zodoende intact. Ook droogt uw huid niet meer uit. Hoewel bij een vette huid enigszins uitdrogen wel is gewenst, zullen we daar in dat geval naartoe werken.

  • Intensieve dieptereiniging

  • Peeling

  • Zuiverend en kalmerend masker

  • Passende verzorging

Waardoor krijgt u die puistjes?

Bij mensen met een vette of gemengde huidtype komen puistjes vaker voor. Mensen met een vette huid produceren meer talg dan anderen. Met name in de gezichts-, rug- en borsthuid zitten kliertjes, die talg afscheiden. De talgklieren produceren onder invloed van hormonen meer talg dan normaal. Hierdoor blijven afschilferende huidcellen aan elkaar kleven en dit kan een verstopping in de poriën veroorzaken. Ook dan gaat de talgproductie gewoon door, waardoor er een ophoping van talg ontstaat. Deze ophoping uit zich in puistjes.

Voor mensen met acne is het belangrijk om regelmatig de comedonen (zwarte puntjes) te laten verwijderen, om verstopping van de follikel te voorkomen. Hierover kunnen wij u vrijblijvend informeren.

Tijdens een acnebehandeling krijgt u advies voor het behandelen van de huid en het gebruik van speciale acne producten voor thuis.

VOLLEDIGE PRIJSLIJST
0%
PURE ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.

AFSPRAAK MAKEN