Het team

In cosmetisch centrum BeautySpot zijn zeer ervaren schoonheidsspecialisten werkzaam. We zijn allemaal Allround maar we hebben ook ieder onze specialiteiten. We hebben al meer dan 25 jaar kennis van professionele huid- en lichaamsverzorging voor hem en haar. Door onze uitgebreide kennis van de huid en van verzorgingsproducten zijn wij dé adviseurs voor huidverbetering. Wij werken met MEDEX, Atamé en Décaar; de beste merken voor huidverzorging op maat. Onze ervaring met acné, eczeem, droge huid, pigmentvlekken en de voorbereiding en nabehandeling van cosmetische operaties maakt ons specialist in huidverbetering.

Erkend door de zorgverzekeraars

Wij zijn erkend door de zorgverzekeraars. Voor camouflage, acnébehandeling en definitief ontharen van ongewenste gezichtsbeharing, waardoor u na verwijzing van uw huisarts de behandeling gedeeltelijk vergoed kan krijgen. Tenslotte zijn wij ANBOS gediplomeerd en GGD-erkend voor de specialisatie Permanente Make-Up (PMU). Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van topkwaliteit.

Behandelingen op maat

Ons cosmetisch centrum in de Haagse Beemden is zodanig ingericht dat wij behandelingen op maat kunnen aanbieden. Voor korte behandelingen kunt u bij ons terecht zonder afspraak. Voor speciale behandelingen werken wij op afspraak, zodat we voor iedereen ruim de tijd kunnen nemen en we u in een rustige ontspannen sfeer kunnen behandelen.

Openingstijden

Dinsdag 09.00-18.00 uur

Woensdag-donderdag 09.00-21.00 uur

Vrijdag 09.00-18.00 uur

Zaterdag 09.00-17.00 uur

Maandag gesloten

Onze medewerkers staan voor u klaar!

Wij laten graag zien wie wij zijn; neem daarom eens een kijkje op onze persoonlijke pagina’s.

Yvonne

Yvonne

Receptioniste en winkelmedewerkster

Anja

Anja

Eigenaresse BeautySpot, Allround Schoonheidsspecialist en Pedicure

Petra

Petra

Allround schoonheidsspecialist en (medisch) pedicure