Jongerenbehandeling

Acne behandeling € 35,00 (40 minuten)

Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk.

De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging waarbij onzuiverheden effectief verwijderd worden, diep reinigende peeling, zuiverend en kalmerend masker en een passende verzorging. Ter ondersteuning van de behandeling en een optimaal resultaat adviseren wij passende producten voor thuisgebruik.

Een belangrijke stap vooruit in de behandeling van acne is onze behandelingsmethode. De methode is mild, natuurlijk en gebaseerd op zuivering. Uw huid blijft zodoende intact. Ook droogt uw huid niet uit, hoewel bij een vette huid enigszins uitdrogen wel is gewenst, in dat geval zullen wij daar naar toewerken.

Waardoor krijgt u die puistjes?

Grofweg zijn er twee factoren die voor puistjes verantwoordelijk zijn. Met name in de gezichts-, rug- en borsthuid zitten kliertjes, die talg afscheiden. Mensen met een vette huid produceren meer talg dan anderen.

Voor mensen met acne is het belangrijk om regelmatig de comedonen (zwarte puntjes) te laten verwijderen, om verstopping van de follikel te voorkomen. Hierover kunnen wij u vrijblijvend informeren.

Tijdens een acnebehandeling krijgt u advies voor het behandelen van de huid en het gebruik van speciale acne producten voor thuis.