Anti Aging

Collageen behandeling        € 75,00 (75 minuten)

De collageenbehandeling is volledig gericht op het verstevigen van de huid. Daarnaast heeft de behandeling een positief effect op het vochtgehalte van uw huid.

De behandeling bestaat uit een reiniging, milde fruitzuurpeeling, massage, pakking, een ampul en een dagcrème. Alle producten die gebruikt worden tijdens de behandeling bevatten de werkstof collageen.

 

Neoderma Bio-Peeling        € 75,00 (75 minuten)

De Bio-Peeling van Neoderma is een intensieve behandeling die de celdeling stimuleert en het evenwicht van de vette huid herstelt. Tevens vermindert het acne littekens, rosacea, grove poriën, overmatige pigmentatie en lijntjes en rimpels.

De Bio-Peeling bestaat uit reinigen, onzuiverheden verwijderen, bio-peeling, masker, en een op uw huid aangepaste verzorgende en beschermende crème.

Ter ondersteuning en voor een optimaal resultaat van de behandeling adviseren wij u de producten van Neoderma voor thuisgebruik.

 

Mini-Lift behandeling        € 75,00(75 minuten)

De Mini-Lift is een liftende behandeling op basis van Aloë Vera. In zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid vindt een passieve gymnastiek plaats waardoor een betere huiddoorbloeding ontstaat. De huid is dan in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die de huid intensief verstevigen. Het resultaat van de Mini-Lift is al na één behandeling zichtbaar. In een kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.

De Mini-Lift bestaat uit een reiniging, liftend masker, ampul en een dagcrème.

 

Fruitzuur behandeling        € 75,00 (75 minuten)

De intensieve fruitzuur behandeling bestaat uit een combinatie van behandelingen bij BeautySpot en het gebruik van specifieke producten voor thuis. De behandeling versnelt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en verbeterd de elasticiteit van de huid. Hierdoor is de huid stralender, gladder en ziet deze er jonger uit.

De behandeling bestaat uit een reiniging, intensieve fruitzuurpeeling, neutralisatie en een speciale crème.

 

Medex Serum repair therapie        € 90,00 (90 minuten)

Deze zeer intensieve en bijzonder behandeling van Medex zorgt ervoor dat uw huid zachter en zuiverder is en ziet de huid er egaler uit. De combinatie met een speciaal masker, massage en aangepast serum zorgen voor versteviging van de huid.

De behandeling bestaat uit een reiniging, milde fruitzuurpeeling gemengd met intensief werkende kruiden, een op uw huid aangepast Medex serum, massage, verwarmend en verstevigend masker, beschermende dagcrème.

 

Oogbehandeling        € 29,50 (30 minuten)

De oogbehandeling werkt verbeterend op wallen, kraaienpootjes en lijntjes rondom de ogen. De behandeling bestaat uit een reiniging, afvoerende massage, oogmasker, oogkompres en een speciale oog crème.