IPL Definitieve ontharing

Wij bieden bij BeautySpot Breda IPL behandelingen aan voor definitieve ontharing. IPL is een pijnloze comfortabele manier van haarverwijdering.

Bij BeautySpot starten altijd met een vrijblijvend en professioneel intakegesprek voor de IPL behandelingen. Hierin wordt alles uitgelegd en kunt u al uw vragen stellen.

 

Wat is IPL definitieve ontharing?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Met deze techniek wordt er gebruik gemaakt van een krachtige flitslamp die een flitslicht geeft. De warmte van deze lichtflitsen kunnen door pigment worden opgenomen. Wanneer haar de lichtflits opneemt, zal het haarzakje beschadigt raken en geen haar meer laten groeien.

Advies

Het toepassen van IPL techniek voor het definitief ontharen is het meest effectief wanneer de huid zo licht mogelijk is, daarom kan deze methode het beste in de winterperiode worden toegepast. Vermijden van zonlicht en zonnebank (voor en tijdens de behandeling) wordt dan ook afgeraden. Tijdens de behandelingsperiode mag u de haren niet harsen of epileren.

Ook raden wij u deze behandeling af als u zwanger bent, aan epilepsie lijdt, koorts heeft of gevoelde medicijnen slikt. Ook wanneer u metalen dichtbij het te ontharen gebied heeft, wordt laser ontharen afgeraden.

Resultaat

De haarzakjes die tijdens de behandeling zijn vernietigd, zullen nooit meer terugkomen.

Indien u gebruik wilt maken van onze IPL definitieve ontharings diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.