Wijnen, wijnen, wijnen!

Beautyspot is vanaf deze week niet alleen het adres voor Schoonheidsverzorging van top tot teen maar ook het adres voor mooie wijn van Passie voor Wijn Breda.

Even voorstellen: Jacqueline de Gouw

Tijdens haar werk bij een internationaal bedrijf in wijn en gedistilleerd heeft zij haar passie voor wijn ontdekt. Na meerdere wijnopleidingen te hebben gevolgd mag zij zichzelf register vinoloog en internationaal vinoloog, geregistreerd in Londen, noemen (wereldwijd erkend). Tevens heeft ze vele wijngebieden en wijngaarden over de gehele wereld bezocht. Dit is dan ook de reden dat ze mensen goed wijnadvies kan geven en meer kan vertellen over de wereld van de wijn.

Exclusieve wijnen, wijnproeverijen en cursussen

Deze bourgondische Vinoloog heeft heel wat jaartjes van wijnstudie achter de rug en weet waar ze het over heeft. Ze laat mensen genieten van verschillende exclusieve wijnen die voor een schappelijke prijs worden verkocht. De reden hierachter is dat zij zelf de import van deze wijnen doet waardoor je niet dezelfde flessen als in de supermarkt terugvindt.  Zij vindt het belangrijk om te weten hoe de wijn precies wordt gemaakt en of dat biologisch gebeurt, of op z’n minst met respect voor de natuur. Deze wijnen waren – tot nu toe – niet te koop in Nederland. Het zijn dus wijnen met een verhaal en Jacqueline kan je daar alles over vertellen. Ze heeft naast gewone wijn ook wijn die geschikt is voor veganisten. Verder kan ze jou heel goed adviseren welke wijn bij welk gerecht past zodat jij goed voor de dag komt! Jacqueline is voor de komende 3 maanden elke donderdag, vrijdag en zaterdag in de winkel aanwezig om je in haar wereld van de wijn te trekken. Meer weten? Zie voor meer informatie passievoorwijnbreda.nl.

Ter ere van het 15 jarige bestaan van BeautySpot wordt er op 1 mei 2022 een wijnproeverij georganiseerd waarbij je niet alleen wat wijnen kunt proeven maar ook uitleg krijgt over geuren en smaken van de wijn. Klik hier op onderstaande button voor informatie!

Informatie Wijnproeverij

Deel deze blog

0%
ONTSPANNING

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.

CONTACT