fbpx
Over ons2021-11-04T14:15:59+01:00

Beauty Adviescentrum

Schoonheidsverzorging van top tot teen voor iedereen

Onze visie is dat schoonheidsverzorging, en dus huidverbetering, voor iedereen beschikbaar moet zijn; jong, oud, man of vrouw. Vandaar het laagdrempelige karakter van BeautySpot. Kwaliteit en effectiviteit staan bij ons bovenaan. Daarom zijn ook de producten waar we bij BeautySpot mee werken met zorg uitgekozen en geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit.

Bij BeautySpot in Breda (Haagse Beemden) werken ervaren allround schoonheidsspecialisten. U kunt bij ons terecht voor definitieve ontharing, permanente make-up, huidverzorging, huidverbetering, manicure, massage, ontharen, pedicure, bruidsmake-up en meer! Wij staan graag voor u klaar.

Of het nu gaat om een verwen-behandeling of om een huidprobleem, wij nemen voor u de tijd om de mogelijkheden te bespreken betreffende de verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van steelwratjes, couperose coaguleren en manuele lymfedrainage.

Bel gelijk voor een afspraak!

MAAK AFSPRAAK

Definitief ontharen
Permanente make-up
Lymfe drainage
Camouflage
Pedicure
Visagie

Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09:00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur

ONZE SPECIALISTEN

Ik ben Anja en de initiatiefnemer van BeautySpot. Door jarenlange studies en bijscholing ben ik allround en gespecialiseerd in definitief ontharen, permanente make-up, lymfedrainage, camouflage, pedicure en visagie. Kwaliteit en effectiviteit staan bij mij bovenaan. Ik heb 35 jaar ervaring en ben nog altijd op zoek naar de nieuwste technieken.

De producten waar we bij BeautySpot mee werken heb ik met zorg uitgekozen en allemaal zelf uitgeprobeerd. Daardoor ken ik de mogelijk- en onmogelijkheden. Dit maakt mij een “no nonsens” huidverzorgingspecialiste.

Cosmetische behandeling
Hand- en voetverzorging
Acne
Microneedling
Littekenproblematiek
Manuele lymfedrainage
Elektrisch ontharen

Dins- en vrijdag: als mat buiten ligt

MariscaStagaire
Mijn naam is Marisca en ik zit momenteel in het tweede leerjaar voor de opleiding ‘Allround Schoonheidsspecialiste’. Ik loop stage bij BeautySpot op dinsdag en vrijdag. De mat zal buiten liggen wanneer ik aanwezig ben, zodat u kunt zien dat u dan gewoon naar binnen kunt lopen, ook om alleen wat te kopen of om een afspraak te maken. Misschien tot binnenkort bij BeautySpot!

(klik op merk-logo voor meer informatie)

(klik op merk-logo voor meer informatie)

(klik op merk-logo voor meer informatie)

(klik op merk-logo voor meer informatie)

LAATSTE NIEUWS

Pop-up store

Pop-up Store bij BeautySpot! Zoals u al enkele weken gezien heeft is BeautySpot niet alleen de plek voor schoonheidsverzorging [...]

Nieuw avontuur

Pop up Boetiek bericht Twee vrouwen, twee passies, één doel; de mooie dingen in het leven vieren! Twee vrouwen, twee passies, [...]

0%
DESKUNDIGHEID

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.

AFSPRAAK MAKEN
Ga naar de bovenkant