fbpx

Over ons

Over ons2020-08-02T21:53:49+02:00

Beauty Adviescentrum

Schoonheidsverzorging van top tot teen voor iedereen

Onze visie is dat schoonheidsverzorging, en dus huidverbetering, voor iedereen beschikbaar moet zijn; jong, oud, man of vrouw. Vandaar het laagdrempelige karakter van BeautySpot. Kwaliteit en effectiviteit staan bij ons bovenaan. Daarom zijn ook de producten waar we bij BeautySpot mee werken met zorg uitgekozen en geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit.

Bij BeautySpot in Breda (Haagse Beemden) werken ervaren allround schoonheidsspecialisten. U kunt bij ons terecht voor definitieve ontharing, permanente make-up, huidverzorging, huidverbetering, manicure, massage, ontharen, pedicure, bruidsmake-up en meer! Wij staan graag voor u klaar.

Of het nu gaat om een verwen-behandeling of om een huidprobleem, wij nemen voor u de tijd om de mogelijkheden te bespreken betreffende de verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van steelwratjes, couperose coaguleren en manuele lymfedrainage.

Bel gelijk voor een afspraak!

BEL ONS

Definitief ontharen
Permanente make-up
Lymfe drainage
Camouflage
Pedicure
Visagie

Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09:00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur

ONZE SPECIALISTEN

Ik ben Anja en de initiatiefnemer van BeautySpot. Door jarenlange studies en bijscholing ben ik allround en gespecialiseerd in definitief ontharen, permanente make-up, lymfedrainage, camouflage, pedicure en visagie. Kwaliteit en effectiviteit staan bij mij bovenaan. Ik heb 35 jaar ervaring en ben nog altijd op zoek naar de nieuwste technieken.

De producten waar we bij BeautySpot mee werken heb ik met zorg uitgekozen en allemaal zelf uitgeprobeerd. Daardoor ken ik de mogelijk- en onmogelijkheden. Dit maakt mij een “no nonsens” huidverzorgingspecialiste.

Nagelbehandelingen
Visagie

Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur

Woensdag: 09:00 – 18.00 uur

Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur

Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

YvonneReceptioniste en winkelmedewerkster
Mijn naam is Yvonne. Sinds begin februari 2019 ben ik werkzaam als receptioniste/beauty-boetiekmedewerkster bij BeautySpot. Daarnaast verzorg ik ook nagelbehandelingen, visagie en ondersteun ik waar nodig is. Mijn diploma heb ik behaald op de Schoonheidsschool in Antwerpen.

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends volg ik regelmatig workshops en cursussen. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik mezelf verder mag ontwikkelen en kan doorgroeien bij zo’n mooi bedrijf! Ik verwelkom u graag in de salon.

Anti-Aging
Massages
Acne
Pedicure

Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 13.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 17.00 uur

PetraAllround schoonheidsspecialiste en (medisch) pedicure
Ik ben Petra en sinds mei 2019 maak ik deel uit van het team van BeautySpot. Na mijn opleidingen tot schoonheidsspecialiste, masseuse en pedicure heb ik de nodige kennis en ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Wat ik leuk vind in dit vak is de diversiteit van behandelingen.

Hierdoor kun je je klant een moment van ontspanning bieden en daarnaast lichamelijke “klachten” verlichten door bijv. een massage. Omdat er in onze branche steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Graag tot ziens bij BeautySpot!

Medewerkster BeautySpot

Cosmetische behandeling
Hand- en voetverzorging
Acne
Microneedling
Littekenproblematiek
Manuele lymfedrainage
Elektrisch ontharen

Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

EllesAllround schoonheidsspecialiste en (medisch) pedicure
Mijn naam is Elles en ik ben bij BeautySpot werkzaam als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Momenteel studeer ik verder voor huidtherapeut aan de Hogeschool in Utrecht.
Door de enorme variatie tussen deze drie opleidingen kan ik veel verschillende behandelingen toe passen en dat maakt het werk zo ontzettend leuk en afwisselend.

U kunt bij mij terecht op de zaterdagen voor de cosmetische behandelingen zoals gezichtsbehandelingen en hand- en voetverzorging, maar ook voor de gespecialiseerde behandelingen zoals microneedling, acne, littekenproblematiek, manuele lymfedrainage of elektrisch ontharen.

Door mijn studie en mijn werk te combineren, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen alle vakgebieden en kan ik mijn eigen kennis en ervaring uitbreiden. Ik zie u graag bij BeautySpot!

(klik op merk-logo voor meer informatie)

(klik op merk-logo voor meer informatie)

(klik op merk-logo voor meer informatie)

(klik op merk-logo voor meer informatie)

LAATSTE NIEUWS

0%
DESKUNDIGHEID

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.

AFSPRAAK MAKEN
Ga naar de bovenkant