fbpx
Over ons2021-03-26T19:51:12+01:00

Beauty Adviescentrum

Schoonheidsverzorging van top tot teen voor iedereen

Onze visie is dat schoonheidsverzorging, en dus huidverbetering, voor iedereen beschikbaar moet zijn; jong, oud, man of vrouw. Vandaar het laagdrempelige karakter van BeautySpot. Kwaliteit en effectiviteit staan bij ons bovenaan. Daarom zijn ook de producten waar we bij BeautySpot mee werken met zorg uitgekozen en geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit.

Bij BeautySpot in Breda (Haagse Beemden) werken ervaren allround schoonheidsspecialisten. U kunt bij ons terecht voor definitieve ontharing, permanente make-up, huidverzorging, huidverbetering, manicure, massage, ontharen, pedicure, bruidsmake-up en meer! Wij staan graag voor u klaar.

Of het nu gaat om een verwen-behandeling of om een huidprobleem, wij nemen voor u de tijd om de mogelijkheden te bespreken betreffende de verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van steelwratjes, couperose coaguleren en manuele lymfedrainage.

Bel gelijk voor een afspraak!

MAAK AFSPRAAK
Anja

Definitief ontharen
Permanente make-up
Lymfe drainage
Camouflage
Pedicure
Visagie

Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09:00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur

ONZE SPECIALISTEN

Ik ben Anja en de initiatiefnemer van BeautySpot. Door jarenlange studies en bijscholing ben ik allround en gespecialiseerd in definitief ontharen, permanente make-up, lymfedrainage, camouflage, pedicure en visagie. Kwaliteit en effectiviteit staan bij mij bovenaan. Ik heb 35 jaar ervaring en ben nog altijd op zoek naar de nieuwste technieken.

De producten waar we bij BeautySpot mee werken heb ik met zorg uitgekozen en allemaal zelf uitgeprobeerd. Daardoor ken ik de mogelijk- en onmogelijkheden. Dit maakt mij een “no nonsens” huidverzorgingspecialiste.

Cosmetische behandeling
Hand- en voetverzorging
Acne
Microneedling
Littekenproblematiek
Manuele lymfedrainage
Elektrisch ontharen

Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

EllesAllround schoonheidsspecialiste en (medisch) pedicure
Mijn naam is Elles en ik ben bij BeautySpot werkzaam als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Momenteel studeer ik verder voor huidtherapeut aan de Hogeschool in Utrecht.
Door de enorme variatie tussen deze drie opleidingen kan ik veel verschillende behandelingen toe passen en dat maakt het werk zo ontzettend leuk en afwisselend.

U kunt bij mij terecht op de zaterdagen voor de cosmetische behandelingen zoals gezichtsbehandelingen en hand- en voetverzorging, maar ook voor de gespecialiseerde behandelingen zoals microneedling, acne, littekenproblematiek, manuele lymfedrainage of elektrisch ontharen.

Door mijn studie en mijn werk te combineren, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen alle vakgebieden en kan ik mijn eigen kennis en ervaring uitbreiden. Ik zie u graag bij BeautySpot!

(klik op merk-logo voor meer informatie)

(klik op merk-logo voor meer informatie)

(klik op merk-logo voor meer informatie)

(klik op merk-logo voor meer informatie)

LAATSTE NIEUWS

Nieuwtjes augustus

Anja's blog Het gaat goed met BeautySpot Dat je lang geen nieuwsbrief ontvangen hebt, is te wijten aan de drukte van [...]

Op afspraak…

Het gaat goed met BeautySpot Zo was de winkel de laatste maanden niet meer openbaar, omdat wij alleen nog maar [...]

0%
DESKUNDIGHEID

Neem de tijd. Verwen jezelf. Je verdient het.

Boek deze maand nog je favoriete behandeling.

AFSPRAAK MAKEN
Ga naar de bovenkant