Pop up Boetiek bericht

Twee vrouwen, twee passies, één doel; de mooie dingen in het leven vieren!

Twee vrouwen, twee passies, één doel: de mooie dingen in het leven vieren!

BeautySpot is vanaf deze week niet alleen het adres voor schoonheidsverzorging van top tot teen, maar ook het adres voor mooie wijn van Passie voor Wijn Breda. Anja Nuijten en Jacqueline de Gouw hebben de handen ineengeslagen met als doel niet alleen het uiterlijk van de mens te verwennen maar ook het innerlijk. Twee contrasterende elementen die zij met elkaar verbinden en ze noemen het fusion van mooie dingen om het leven te vieren.

Anja is natuurlijk al een bekend gezicht, echter Jacqueline woont ook al heel wat jaartjes in de Haagse Beemden en heeft haar bedrijf in wijnproeverijen, wijncursussen en import /verkoop van wijn al bijna vijf jaar. De bourgondische Bredase heeft heel wat jaren van wijnstudie achter de rug en mag zichzelf Register Vinoloog noemen.

Ze laat mensen genieten van verschillende exclusieve wijnen die voor een schappelijke prijs worden verkocht. De reden is, dat zij zelf de import van deze wijnen doet, waardoor je niet dezelfde flessen als in de supermarkt terugvindt.

Zij vindt het belangrijk om te weten hoe de wijn precies wordt gemaakt en of dat biologisch gebeurt of op z’n minst met respect voor de natuur. Deze wijnen waren – tot nu toe – niet te koop in Nederland. Het zijn dus wijnen met een verhaal en Jacqueline kan je daar alles over vertellen.

Ze heeft naast gewone wijn ook wijn die geschikt is voor veganisten.
Verder kan ze jou heel goed adviseren welke wijn bij welk gerecht past, zodat jij met Pasen goed voor de dag komt.

Anja en Jacqueline zijn beiden zeer gespecialiseerd en gepassioneerd over hun vak en doen niets liever dan hun expertise met jou delen. Voor huidverzorging mag je altijd bellen voor een afspraak met Anja en Jacqueline is elke donderdag, vrijdag en zaterdag in de winkel aanwezig om je in haar wereld van de wijn te trekken.

In the BeautySpot-light:
BeautySpot bestaat 15 jaar!

En dat vieren we op zondag 1 mei!

Daarom organiseren wij een wijnproeverij waarbij je niet alleen een aantal wijnen kunt proeven, maar ook uitleg krijgt over geuren en smaken van de wijn. Veel mensen kunnen genieten van een glas wijn, maar weet jij wat je precies lekker vindt aan Merlot, Chardonnay, Sauvignon blanc of een andere wijn?

Dat willen wij dit graag met jou uitzoeken en daarom organiseren we een wijnworkshop. Niet alleen ga jij jouw smaak ontdekken door verschillende wijnen te proeven, maar na deze wijnproeverij ga je nog meer genieten van wijn, omdat jij nu weet wat je lekker vindt.
En tevens een mooie gelegenheid om te proosten op het 15 jarig jubileum van BeautySpot!

En nog een mooie bijkomstigheid; je kunt de wijn gelijk meenemen, want alles is uit voorraad te koop in de winkel. Normaal zijn de kosten voor een dergelijke professionele wijnworkshop € 25,00, nu vanwege het jubileum krijg je 15% korting dus kost het slechts € 21,25.

Wil jij dit niet missen? Schrijf je dan nu in voor de wijnproeverij op zondag 1 mei a.s. om 15.00 uur door te reageren op deze nieuwsbrief per mail.

Facebook

Website

Instagram

Copyright © 2022 BeautySpot, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@beauty-spot.nl